Bill Robertson

A1 - BUTIKSFACADE MED DØR.

Dette kursus er optaget, men der oprettes venteliste.

Dette kursus har fokus på at arbejde i træ, hvor vi skal bygge en døråbning og udstilling vinduer.

Det kan bruges som en stand alene, hænge på væggen eller være en del af et bygge project. Den endelige døråbning er endnu ikke færdig designet. Jeg vil meget gerne bede om noget feed back fra dem som beslutter sig for dette kursus. Hvad I kunne tænke jer at bruge det til. Det kunne være til at udstille miniature som f.eks: Sølvarbejde, måske en blomsterbutik eller legetøjs butik.

 

Planen er at have imellem 1-3 design muligheder for den enkelte elev at vælge imellem. Afhængigt af hvor komplekst man ønsker sit projekt skal være, og ikke mindst hvor meget arbejde man vil lægge I det.

Vi starter med et fundament I træ og opbygning af dør og vinduer med bl.a. profillister, søjler og gesimser. Døren bliver skabt ved hjælp af basis snedker arbejde med fyldnings paneler. Alt afhængigt af hvilke og hvor mange Proxxon maskiner vi kan få fat i. Planen er også at undervise i basis set up for at skære profillister ved hjælp af en fræser, bore bænk maskine og bordsav.

 

Dette kursus vil være fokuseret på træ arbejdet.

Det vil blive opbygget på en måde, så det kan skilles ad når du kommer hjem og dér males. På den måde kan vi koncentrere os om selve bygge processen og lære de forskellige spændende teknikker. Du undgår så også stress mht. at stå med et færdigt project.

 

Eleverne skulle være istand til at færdiggøre træarbejdet I kursus forløbet.

 

Dette project er også lavet så de elever, der tidligere har deltaget på mine kurser, kan bruge de teknikker og færdigheder de har opnået fra tidligere kurser.

 

Skilt ophænget I jern, som nogle af jer lavede sidste år, vil se flot ud på facaden.

For mange år siden var der nogle af jer der deltog I kurset med hængler og dør greb, som ville være perfekte at bruge til dette projekt.

 

Det kunne være en perfekt hyldest til alle årene med kurser I Tune, fyld det med sølvarbejde, blomster, mad eller andet af dine tidligere frembringelser.

 

Materialepris: 600 DKK eller 95$ - som betales til læreren på første kursus dag.

 

Maskin værktøj: Hvis du vil medbringe noget af dit eget, f.eks. fræser,