Praktiske oplysninger:

Valg af kurser:

Hver deltager vælger ved tilmeldingen et A-kursus på 3 dage og et B-kursus på 2 dage. Da nogle kurser forventes at blive overtegnet hurtigt, bedes du angive 1., 2. og 3. prioritet for både A-kursus og B-kursus. Der bliver ført ventelister, så evt. frameldinger kan give plads på et højere prioriteret kursus.

Indkvartering:
Indkvarteringen sker på Tune Kursuscenter beliggende tæt ved Greve Landsby og Tune.  Det er en charmerende gammel ejendom, men fuldt moderne indrettet. Langt de fleste værelser er eneværelser med eget bad og toilet, men der er enkelte dobbeltværelser, ligeledes med eget bad og toilet. Der er rummelige værksteder, konferencerum, foredragssal, dagligstue og spisesal. Alle indendørs arealer er røgfri. Bygningerne har mange trapper og er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere. Udendørs arealer er smukt anlagt og kan bruges af kursus deltagere.

Kursus Centret er beliggende ca. 30 km. fra København og ca. 40 km. fra Kastrup Lufthavn. Der er gode forbindelser derfra ud til Tune.

Ankomst- og afrejsetidspunkter:
Vi starter med velkomst mandag den 9.juli 2018 kl. 9.30 i Aud.1.

Kurserne varer fra mandag kl. 10 til fredag den 13. juli 2017 kl. 16. Vi slutter med en udstilling af vore frembringelser fredag kl. 16-17, og tager derpå afsked med hinanden i Aud. 1.

Hvis du ankommer om søndagen, kan du blive indkvarteret fra om eftermiddagen. Søndag serveres middag kl. 18.
Værelserne fraflyttes fredag senest kl. 9.30, med mindre du har købt ekstra overnatning til lørdag. De, der overnatter til lørdag, fraflytter værelset umiddelbart efter morgenmad lørdag.

Forsikring:

Det er under eget ansvar at færdes på værkstederne og bruge værktøj i forbindelse med kurserne. Miniature i Tune påtager sig intet ansvar, men anbefaler meget at al værktøj bruges i overensstemmelse med lærernes anvisninger.

Sygdom - for elever bosiddende udenfor Danmark:

Hvis du ikke er bosiddende i Danmark,  anbefaler vi, at du undersøger om det er nødvendigt for dig at tegne en forsikring, i tilfælde af ulykke eller sygdom. 

Salg af egne miniaturer: Traditionen tro vil der tirsdag aften i kursus ugen være muligt at deltage med salg af egne miniature. Normalt vil der være et bord til hver deltager, men hvis der er mange kan det blive nødvendigt at være to om et bord. Det er gratis at deltage men du bedes betale 25 DKK til hvid dug, som er obligatorisk. Opstilling starter efter dagens undervisning er slut og skal være klar inden middag kl.18.30. Døren vil så blive låst og der åbnes først igen Kl.20.

Udstilling af unikke miniaturer:

Iår vil vi lave en lille udstilling inde i Auditorium 1. Hvis du har en eller to miniature du enten har lavet her i Tune, eller hjemme, og som er noget særligt, så kunne det være du havde lyst at dele din glæde over et smukt håndværk. Kontakt Hanna via email:hanna@hannashave.dk med et foto af hvad du vil udstille og en beskrivelse af tingen og hvem der har lavet den.

Dagens forløb:

Skema vil blive offentliggjort tættere på afholdelse af kurset.

Pris:

Prisen for deltagelse er 5.900 kr., hvilket dækker undervisning, kost og logi fra mandag den 9. juli kl. 10 til fredag den 13. juli kl. 17. Betaling for materialer varierer fra kursus til kursus og betales til læreren. Materiale priserne kan variere afhængig af valutakurser og fragtpriser, da lærerne ofte er nødsaget til at sende deres materialer forud. Det er muligt at købe ekstra kost og logi før og efter kurserne. Priserne fremgår af tilmeldingsblanketten.

Betaling:
Tilmelding og optagelse på de valgte kurser accepteres mod betaling af Dkr.1000, som ikke refunderes ved framelding. Betaling af det resterende beløb skal ske senest 1. marts 2018. Betaling overføres til Miniature i Tunes konto, som anført på tilmeldingsblanketten. Vær opmærksom på at gebyrer ved overførsel kan variere fra de forskellige banker og lande. Gebyr udgifter fra eget land afholdes af tilmeldte kursist.

Framelding:
Ved framelding inden 30.februar 2018 refunderes hele kursusprisen med undtagelse af de 1000 kr. i forudbetaling. Ved senere framelding refunderes ikke. Men pladsen kan, hvis det er muligt sælges til en anden. Kontakt arrangører hvis du er i tvivl.

Aflysning:
Hver underviser har betinget sin medvirken af et minimumsantal deltagere. Såfremt antallet af tilmeldte deltagere til den enkelte lærers kurser ikke overstiger dette minimumsantal den 1. april 2018, vil denne lærers kurser blive aflyst.